Search
Close this search box.

Vroegtijdig einde van het seizoen voor Emiel Verstrynge

Emiel Verstrynge heeft deze maandag vanwege een besmetting met het Covid-19 virus besloten om zijn seizoen vroegtijdig stop te zetten, wat betekent dat de Ethias Cross in Maldegem vorige zaterdag zijn laatste wedstrijd van het seizoen was. 

De Oost-Vlaming, die vorige vrijdag nog zijn 20e verjaardag vierde, sluit zo een geslaagd tweede jaar in de beloftencategorie af met met de nationale titel, een zilveren medaille op het wereldkampioenschap in Fayetteville, een overwinning in de Wereldbeker in Flamanville en vijf top vijftien plaatsen in de Wereldbeker bij de elite.

« Ik keerde gezond terug uit de Verenigde Staten, maar merkte tijdens mijn thuiswedstrijd in Maldegem dat er iets aan de hand was. Mijn vermoeid gevoel werd dan ook bevestigd door een besmetting met het Covid-virus, waarna ik aan een quarantaineperiode begon. Om mezelf de tijd te geven om goed te genezen, hebben we besloten om een vroegtijdig punt achter mijn fantastisch seizoen te zetten. Het is spijtig, want ik was erg gemotiveerd om er in februari nog wat van te maken. Ik ben fier op wat ik het voorbije seizoen bereikt heb en uiteindelijk ben ik ook dankbaar dat ik voor de ogen van mijn thuispubliek in Maldegem kon afsluiten. »

RESULTS

General Classification

SHARE ARTICLE

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email