Search
Close this search box.
Val di Sole

De drie mannen van Tormans in de top drie van de eerste sneeuwcross

Een spectaculaire setting verwelkomde de renners van het Tormans Cyclo Cross Team in Val di Sole voor een nieuwe manche van de Wereldbeker. Quinten Hermans, Kevin Kuhn en Corné van Kessel maakten voor het eerst dit seizoen een optreden op een besneeuwde ondergrond.

Het werd een epische wedstrijd, aangezien het mountainbike parcours er bijzonder glad bij lag. Ondanks een ver van ideale start voor Quinten Hermans, slaagde hij erin om zich terug te vechten naar de strijd voor het podium. Echter, een valpartij op twee ronden van het einde doorkruiste zijn hoop om in de top 3 te eindigen. De Belg gaf wat hij kon tot het einde en finishte op de 5e plaats.

In tegenstelling tot Hermans, ging Zwitsers kampioen Kevin Kuhn wel uitstekend van start in de sneeuw, net als ploegmaat Corné van Kessel. Met een finale 7e plaats bereikte Kuhn zijn beste resultaat ooit in een wereldbeker bij de elite. Een solide van Kessel zorgde ervoor dat alle renners van het team in de top 10 eindigden. 

In de tussenstand van de wereldbeker staat Quinten Hermans momenteel op de 4e plaats met 196 punten, terwijl Corné van Kessel na deze negende manche naar de zesde positie klom.

RESULTS

General Classification

SHARE ARTICLE

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email